Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en leuke deals

Selecteer je taal

NederlandsEnglishDeutsch

Winkelmand

Geen producten in je winkelwagen.

Share your moment #JohnnyDoodle

Please accept our cookies. Although we don’t make cookies.

Bekijken Bestellen

Chocolade Croissants

Dit recept voor chocolade croissants tovert gegarandeerd een glimlach op je gezicht! Wij gaan je vertellen hoe makkelijk het is om deze fruitige chocolade croissants te bakken.

Ingrediënten

Dark Salty Fudge
½ reep
Bladerdeeg (rechthoekig)
1 pak
Melk
1 el
Kersencompote
1 blikje

Voorbereiding

Snijd om te beginnen de chocolade in lange, dunne stukken. Rol dan het bladerdeeg uit, halveer het in de lengte en verdeel beide reepjes in 4 gelijke rechthoeken. Pak vervolgens een stuk chocolade, leg het op de korte kant van de rechthoek rol het in het deeg. Leg dan nog een stuk chocolade tegen de rolrand en rol het verder op. Doe dit met alle stukken deeg, en leg de opgerolde stukjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk het deeg met een beetje melk, en doe deze voor ongeveer 15 tot 20 minuten in een hetelucht oven, voorverwarmd op 180 ° C. 

Serveer de vers gebakken chocolade croissants met kersencompote om het helemaal af te maken! En voilà, chocolade croissants à la Johnny Doodle.

Vond je dit recept leuk? Check dan ook onze andere heerlijke recepten onder het kopje recepten op onze website. En vergeet niet om je resultaten te delen en ons te taggen op Instagram (@johnnydoodlenl) of Facebook (@johnnydoodlenederland)!

Volgende recept