Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en leuke deals

Selecteer je taal

NederlandsEnglishDeutsch

Winkelmand

Geen producten in de winkelwagen.

Share your moment #JohnnyDoodle
Shop

Please accept our cookies. Although we don’t make cookies.

Bekijken Bestellen

Chocolate Chip Cookies

Krijg jij ook spontaan knikkende knieën van het zien van deze heerlijke chocolate-chip cookies gemaakt met Johnny Doodle chocola? Wij in ieder geval wel; lees verder als je wilt weten hoe je ze maakt.

Ingrediënten

Milk Salted Peanut & Caramel
½ reep
Milk Sweet & Salty Nuts
½ reep
Koude boter
100 g
Bruine suiker
150 g
Vanillesuiker
1 zakje
Speltmeel
200 g
Bakpoeder
½ tl
Melk
50 ml

Voorbereiding

Hak om mee te beginnen de twee verschillende smaken chocola in grove stukken. Doe dan de overige ingrediënten in een kom en kneed deze samen met je handen. Voeg vervolgens het deeg samen met de gehakte chocolade en zet dit 30 minuten in de koelkast om af te koelen. 

Verwarm ondertussen de heteluchtoven oven voor op 190 ° C, en leg een bakplaat klaar bekleed met bakpapier. Vorm ongeveer 20 balletjes van het deeg en verdeel deze met genoeg ruimte ertussen op de bakplaat. Doe de cookies in de oven voor 7 tot 8 minuten, en blijf terwijl ze in de oven zitten in de buurt zodat je de koekjes in de gaten kan houden. Als ze aan de rand een beetje bruin worden, zijn ze gaar! Daarna mogen de cookies buiten de oven afkoelen. Let op: hoewel het verleidelijk is om meteen te snoepen, is het belangrijk dat de cookies goed afkoelen voor je ze van de bakplaat haalt, anders kunnen ze uit elkaar vallen!

En zo maak je deze heerlijk Johnny Doodle Chocolate-Chip Cookies. Geniet er van!

Vond je dit recept leuk? Check dan ook onze andere heerlijke recepten onder het kopje recepten op onze website. En vergeet niet om je resultaten te delen en ons te taggen op Instagram (@johnnydoodlenl) of Facebook (@johnnydoodlenederland)!

Volgende recept