Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en leuke deals

Selecteer je taal

NederlandsEnglishDeutsch

Winkelmand

Geen producten in de winkelwagen.

Share your moment #JohnnyDoodle
Shop

Please accept our cookies. Although we don’t make cookies.

Bekijken Bestellen

Hazelnoot Chocolade Taart

Ben je in de mood om iets lekkers te maken, maar heb je geen zin om te bakken? Is Milk Crunchy Hazelnut & Praline jouw favoriete Johnny Doodle smaak? Dan hebben we iets leuks voor je: een heerlijk recept voor een chocolade-hazelnoot taart gemaakt met onze repen!

Ingrediënten

Milk Hazelnut & Praline
1 reep
Slagroomversteviger
1 pakje
Banketbakkersroom
300 g
Volkoren boterkoekjes
200 g
Boter
100 g

Voorbereiding

Breek de chocola in stukken en maal deze in een mixer of keukenmachine zo fijn mogelijk. Giet vervolgens de room in een pan en verhit deze tot hij net kookt. Haal de pan van het vuur en giet de room vervolgens over de gemalen chocolade. Roer deze twee samen voor ongeveer 2 minuten tot alle chocola gesmolten is en laat het daarna helemaal afkoelen. Bewaar dit een nacht in de koelkast. 

Maal vervolgens ook de boterkoekjes fijn en meng deze in een kom met de gesmolten boter. Giet het mengsel in een taartvorm en druk het stevig aan zodat zich een bodem vormt. Ook dit mag een nachtje in de koelkast om af te koelen. 

Als de chocola en de bodem klaar zijn, is het tijd voor de laatste stap. Klop de chocoladeroom met de slagroomversteviger stijf en verspreid dit mengsel over de koekjesbodem. Als kers op de taart kan je het nog afmaken door de taart te versieren met brokken chocolade, hazelnoten en bosbessen, en tip: gekoeld smaakt de taart het lekkerst!

Vond je dit recept leuk? Check dan ook onze andere heerlijke recepten onder het kopje recepten op onze website. En vergeet niet om je resultaten te delen en ons te taggen op Instagram (@johnnydoodlenl) of Facebook (@johnnydoodlenederland)!

Volgende recept