Newsletter

Meld dich für unseren Newsletter an und bleib auf dem Laufenden über neue Produkte und tolle Angebote.

Wähle deine Sprache

Warenkorb

Es befinden sich keine Produkte im Warenkorb.

Share your moment #JohnnyDoodle

Bitte akzeptiere unsere Cookies. Obwohl wir keine Cookies machen.

Sehen Bestellen

Banaan Choco Muffins

Dit is een recept voor de echte chocoholics! Een heerlijk recept voor banaan-choco muffins gemaakt met onze Dark Banana Bread & Almonds. Heerlijk als tussendoortje, of om als ontbijt mee je dag te starten!

Zutaten

Dark Banana Bread & Almonds
½ reep
Rijpe bananen
3 stuks
Olie
50 g
Melk
170 ml
Appelazijn
2 tl
Gemalen Amandelen
20 g
Havervlokken
30 g
Bakpoeder
1 tl
Suiker
80 g

Vorbereitung

 Doe de bananen in een kom samen met de olie, melk, appelazijn en suiker, en prak het geheel door elkaar zodat alles goed gemengd is. Meng in een aparte kom de bloem, havermout, amandel poeder en bakpoeder en voeg deze vervolgens toe aan de bananen. Meng dit geheel samen tot het een glad deeg vormt. Hak vervolgens de chocolade in grove stukken en spatel dit door het beslag heen. Schep het deeg in muffinvormen en doe deze in de oven, voorverwarmd op 180 ° C, voor ongeveer 15 tot 20 minuten. Haal de muffins uit de ovens en test met een vork of satéprikker of ze volledig gaar zijn. 

En dan is het tijd om te genieten van een heerlijke Johnny Doodle Banaan-choco muffins. Eetsmakelijk!

Vond je dit recept leuk? Check dan ook onze andere heerlijke recepten onder het kopje recepten op onze website. En vergeet niet om je resultaten te delen en ons te taggen op Instagram (@johnnydoodlenl) of Facebook (@johnnydoodlenederland)!

Nächstes Rezept